Felgrens, aluminium felgspray og felgvoks

Vask, rengjøring, pleie og forsegling av felger og dekk med Swissvax.

Gjenopprette dekkglans med profesjonelle rengjøringsmidler, felgbørster og felgrens

Med Swissvax-produktene for felgrengjøring kan aluminiumsfelger, kromfelger, stålfelger og også mattlakkerte eller pulverlakkerte felger rengjøres og forsegles.

Vi tilbyr også passende produkter for sensitive overflater. Spesielt for klassiske biler med hvitvegdekk kreves forskjellige pleie- og rengjøringsmidler for å gjenopprette renhet og glans.

Med Swissvax Autobahn felgvoks kan du beskytte felgen din mot smuss, salt, bremsestøv og andre miljøpåvirkninger på lang sikt, og dermed bevare felgens glans. Forurensninger kan enkelt skylles av.

Riktig pleie av dekk og felger

For riktig og grundig rengjøring av felgene og deretter forsegling, gjør følgende:

Spray vår felgrens Wheel Spray Forte på felgene og fordel væsken med Wheel felgbørsten.

For å rengjøre felgsengen, bruk også Wheel Spray Forte og enten Speed Master Combo felgbørster eller Wheel Woolies. Begge settene lar deg nå de vanskeligste områdene av felgen.

Når felgrensen har blitt lilla, kan den skylles av med rent vann og/eller tørkes av med vår gule Micro-Wash mikrofiberklut. Felgene kan deretter tørkes med en Micro-Dry tørkeklut.

For å forhindre rask tilsmussing (spesielt om vinteren) anbefales det å forsegle med PTFE-holdig Autobahn-voks. For dette blir felgene tynnt belagt med voks og tørket av med den blå Micro-Polish mikrofiberkluten.

For at dekkene ikke skal føle seg oversett, får de næring og glans med vår dekkpleie Pneu, sprayet eller spesifikt påført med Pneu-børsten eller den antrasittfargede håndputen. Denne dekkglansen gjør forskjellen!

Rengjøring av hvitvegdekk

For alle eiere av hvitvegdekk anbefaler vi rengjøring med Pneu White for et skinnende hvitt utseende! For etterfølgende glans sprayes vår dekkpleie Pneu på, som også er egnet for hvitvegdekk.