Rengjøring, pleie og forsegling av matte lakk og folier

Vask, rengjøring, "polering", pleie og forsegling av matte overflater

Verdens første pleieserie for matte lakker og folier

Pleie, rengjøring og forsegling av matte overflater med Swissvax pleieserie

Kun observatørens øyne skal skinne - den matte lakken skal forbli matt!

Rengjøring og pleie av en mattlakkert eller innpakket bil er høydepunktet av bilpleie. Konvensjonelle rengjørings- og pleieprodukter er slipende og ødelegger den silkemyke matte overflaten. Klassiske poleringsmidler finnes ikke for matt lakk fordi de ville få den matte overflaten til å skinne.

Med verdens første komplette pleieserie for matte lakker og matte folier, garanterer Swissvax at matte overflater forblir matte samtidig som maksimal beskyttelse av lakkoverflaten oppnås. Serien inkluderer alt som trengs for perfekt matt lakkpleie, fra bilsjampo for matte lakker til forrensere og spesialvoks til detaljspray og keramisk spray for mattlakkerte kjøretøy.

Stol på vår ekspertise og Swissvax-produkter slik at bilen din vil presentere seg slik du ønsker - rett og slett perfekt.

Pleie av matt lakk & folie - gjort riktig

Car Bath Opaque er vår bilsjampo for matte lakker og inneholder verken lysmidler eller glansforsterkere som ellers ofte finnes i vanlige bilsjampoer. Høykonsentrert og derfor sparsomt brukt, oppløses i vaskevann og vask kjøretøyet fra taket nedover med Fine vaskevott. Deretter tørkes med Micro-Dry tørkeklut. Pre-Cleaner Opaque brukes til dyp rengjøring som forberedelse for voksing.

Spray Pre-Cleaner Opaque og tørk av med rosa Micro-Absorb.

Vår "Opaque" voks er den perfekte forseglingen for matte lakker. Etter påføring og herding gir den beskyttelse mot mikro-riper og forhindrer rask gjenbesmussing av den matte lakkerte overflaten. Påfør voksen med den røde håndputen eller den svarte svampapplikatoren og poler med Micro-Fluffy. De enkelte karosseridelene skal behandles etter hverandre og i små områder (f.eks. halv fender, halv dør).

Quick-Finish Opaque detaljspray er perfekt for å fjerne små irritasjoner som fingeravtrykk i kombinasjon med den blå Micro-Polish. Spray, tørk av - velstelt overflate.

Vår Lotos Speed ble ikke bare utviklet for glanslakker, men er også perfekt for å friske opp den matte lakkbehandlingen. Spray produktet og fordel og tørk jevnt med Micro-Fluffy.