Skinnpleie

Den perfekte rengjøring, pleie og forsegling av naturlig lær, kunstskinn og tekstiler. For interiøret og bilsetene dine.

Skinnpleie & rengjøring for bilen med Swissvax

For glatt, åpenporet, lukket og vegansk skinn

Det er mange skinnområder og typer skinn i bilen din. Fra glatt, vegansk skinn med åpne porer til Alcantara. Skinnseter av høy kvalitet og skinninteriør av høy kvalitet trenger god rengjøring og stell slik at du kan ha glede av dem lenge. Gammelt skinn kan bli sprøtt og sprekke. Nytt skinn trenger forsegling og beskyttelse.

Hos Swissvax finner du et bredt utvalg av pleieprodukter for skinnet i kjøretøyet ditt. Rengjørings-, pleie- og forseglingskomponenter harmonerer i et komplett pleiesystem til fordel for kjøretøymaterialet.

Nedenfor vil vi gi deg pleietips for ulike typer lær i bilindustrien.

Dette betyr at skjønnheten og funksjonen til skinnet ditt forblir som det skal være helt fra starten - rett og slett perfekt med produkter fra SWISSVAX - et merke forpliktet til ubetinget kvalitet

Nytt glatt skinn

Bilprodusenter og leverandører har kommet langt i ønsket om å gjøre interiøret i en bil estetisk og holdbart. Spesielt skinn, som et naturprodukt, ble bearbeidet på en slik måte at aldringsprosessen med fargefaking eller materialkrymping ble nesten ikke-eksisterende. Innovative overflatebelegg gjorde dem motstandsdyktige mot riper og flekker: et lettstelt produkt tilpasset vår tid.

Enkel pleie betyr ikke vedlikeholdsfri !

Forurensning forekommer også på moderne overflater og her er vår anbefaling mot det:

- Rengjør de glatte skinnoverflatene med skinnrensen Leather Cleaner / Leather Cleaner Forte avhengig av smussnivået og skinnrensebørsten. For perforerte
Overflater (som ventilerte seter) bruker rengjøringssvampen.

- Fjern det resulterende skummet og løsnet skitt med den myke detaljkluten eller den gule Micro-Wash .

- Gjenta prosessen så lenge skitt fortsatt kommer av.

- Arbeid i mindre seksjoner slik at væsken ikke tørker ut. Du vil bli overrasket over hvor mye overflatesmuss
Vil bli fjernet. Skinnet får tilbake sitt originale, litt matte utseende.

Ny skinnforsegling med Leather Glaze beskytter glatt skinn mot jeansmisfarging og slitasje. Rett og slett med bot
Påfør svampen i en sirkulær bevegelse fra søm til søm. Den fargeløse fugemassen tørker på bare noen få minutter og er ikke skinnende.

Vennligst ikke bruk produktene våre på bøffel- eller semsket skinn.

Vennligst ikke behandle anilinskinn (lær med åpne porer) med Leather Cleaner Forte og/eller en børste.

Åpne eller dekket glatt skinn?

Påfør en dråpe vann på et skjult område og spre det lett med fingeren. Hvis vannet trekker til seg, er det skinn med åpne porer.

Brukt glatt skinn

Her presenterer vi pleietips som først og fremst gjelder dekket glatt skinn. Dette er hva naturlig skinninteriør i nye biler kan gjøre
samt gammelt skinnmateriale i unge og veteranbiler.

1. Avhengig av hvor skitne de glatte skinnoverflatene er, rengjør du dem med Leather Cleaner / Leather Cleaner Forte og skinnrensebørsten. For perforerte overflater (perforert skinn) bruk rengjøringssvampen.

2. Fjern det resulterende skummet og løsnet skitt med detaljkluten eller den gule Micro-Wash .

3. Arbeid i mindre seksjoner slik at væsken ikke tørker ut.

4. Etter at overflaten er helt tørr, påfør Leather Milk med stoffapplikatoren. Bruk en liten mengde materiale og la det absorbere. Hvis skinnet fortsatt føles tørt, gjenta prosessen.

Vennligst ikke bruk produktene våre på bøffel- eller semsket skinn.

Vennligst ikke behandle anilinskinn (lær med åpne porer) med Leather Cleaner Forte og/eller en børste.

Åpne eller dekket skinn?

Påfør en dråpe vann på et skjult område og spre det lett med fingeren. Hvis vannet trekker til seg, er det skinn med åpne porer.

Spesielle problemløsninger

Forsegling - Reparasjon - Spenning

Leather Glaze skinnforsegling

Nytt skinn krever ikke skinnmelk, det er gjennom
Soling prosessen fortsatt tilstrekkelig beskyttet. Nytt skinn bør imidlertid beskyttes fra begynnelsen med Leather Glaze skinnforsegling mot slitasje og fargeoverføring fra jeans og andre klær. Leather Glaze er fargeløs, blank og kan påføres med en finporet svamp og i en sirkulær bevegelse fra søm til søm.

Leather Healer skinnfarge

Setestøtter, ratt, girknotter og armlener laget av glatt skinn har en tendens til å vise tegn på slitasje. Dette er vanligvis ufarlig slitasje som slitt maling eller riper. De kan avhjelpes med riktig skinnfarge. Skinnfargen for glatt skinn påføres med en fin svamp og i sirkulære bevegelser fra søm til søm.Det tørker på noen minutter og gnis ikke av (ingen krem).

Leather Gloss Corrector matt eller blank

Mer mye brukte skinnoverflater i interiøret som rattet,
Armlener eller girknotter begynner å skinne over tid. Gloss Corrector matt påføres med en fin svamp og i en sirkelbevegelse fra søm til søm og gir et matt utseende. Flere pasninger øker effekten.

Unge og veteranbiler har ofte en blankere finish
Skinn interiør. Må f.eks. Skal for eksempel et stykke lær skiftes, er glansnivået ofte for matt. Denne forskjellen kan også elimineres med Gloss Corrector blank. Måten det fungerer på er som beskrevet ovenfor. Også her øker flere pasninger effekten.

Mykner for lær

Mangel på pleie og fremfor alt varme er hovedårsakene til herdet skinn. Hvis gammelt skinn allerede er herdet, kan du gjøre underverker med vår Leather Mykner og litt tålmodighet. Mykneren returnerer oljer og mineraler til skinnet som er fjernet gjennom sollys og luft.

Påfør lærmykneren med svampapplikatoren og la væsken absorbere. I noen tilfeller må behandlingen gjentas flere ganger slik at væsken gradvis kan trenge inn i de nedre skinnlagene.

Vegansk skinn

Vegansk skinn gjenspeiler vår tidsånd perfekt og nyter økende popularitet. Teknisk utvikling gjør det mulig
å lage et kunstmateriale som på ingen måte er dårligere enn den naturlige originalen. Utseendet og følelsen er perfekt imitert. Men også
Kunstmateriale må tas vare på slik at det beholder sin opprinnelige skjønnhet.

Her er våre anbefalinger:

1. Rengjør med Leather Cleaner / Leather Cleaner Forte og rengjøringssvamp eller børste

2. Overflatebeskyttelse av lyst vegansk skinn mot misfarging av jeans og andre klær med Leather Glaze skinnforsegling.

Alcantara

I likhet med vegansk skinn er Alcantara et syntetisk materiale som imiterer semsket skinn, men er lettstelt og mer holdbart. Ikke bruk sterke rengjøringsmidler eller børster til rengjøring og gni aldri.

Alcanta rengjøringsmiddel

Fjern løst smuss fra Alcantara-overflater med en støvsuger og spray Alcanta Cleaner på en svampapplikator eller direkte på overflaten. Rengjør ved å duppe med lett trykk. Tørk med en gul Micro-Wash mikrofiberklut. Gni aldri! Rengjør aldri med varme.

Pilling på Alcantara

Nodulene som dukker opp i sliteområdene over tid er typiske for Alcantara og omtales som "pilling". Så lenge knutene ikke er for kraftige, kan de fjernes med vår skinnslipeplate.

Lotus Protectant tekstilforsegling

Alcantara kan godt beskyttes mot ny smuss med en tekstilforsegling. Rengjør overflaten med Alcanta Cleaner, la tørke, og forsegl deretter med Lotos Protectant.